Lichte regen14.3 ℃

TB & S B.V. in Sint Pancras

Bezoekadres:

TB & S B.V.

Vronermeerweg 1
1834AX Sint Pancras
072-5642386
info@spitskool.com
http://www.spitskool.com

T.B.& S.

is een groentebedrijf gevestigd in Sint Pancras, vlakbij Alkmaar. Sinds 2000 zijn wij een gevestigde naam in de Nederlandse groenteteelt. Op totaal ± 300 hectare teelt T.B.&S. onder andere witte kool, rode kool, spitskool, diverse slasoorten (Little Gem) en paksoi. Op het gebied van telen, opslaan, verwerken en verhandelen zijn wij een van de grootste en meest vernieuwende groentebedrijven van Europa. Door alles in eigen hand te houden, kunnen we verschillende groenten in elke soort verpakking leveren binnen de afgesproken tijd. Zowel gesealde groenten als ongesealde groenten.

We beschikken over een gekoelde opslagcapaciteit van 5 miljoen kilogram groente. Het overgrote deel wordt hierin volgens C.A. (Controlled Atmosphere) condities bewaard. Dit wil zeggen dat er gekoeld wordt in een geïsoleerde ruimte, waarbij het zuurstofgehalte verlaagd wordt. Op deze manier kunnen we groente langer bewaren zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit.

Allfresh Lda.
Allfresh Lda. is het Portugese dochterbedrijf van T.B.& S. In Portugal beschikt Allfresh Lda. over 200 hectare bouwgrond, waardoor we het grootste gedeelte van ons assortiment het jaarrond kunnen leveren. Allfresh Lda. is opgericht in 2009 en onze producten wordt er op volledig Hollandse wijze geteeld. Hiermee is onze kwaliteit en versheid gewaarborgd en komen we aan de vraag van onze klanten tegemoet.

Kortom, wij zijn het juiste adres voor verse groenten, het hele jaar door!

Foto's van TB & S B.V.

TB & S B.V. image 1
TB & S B.V. image 2
TB & S B.V. image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over TB & S B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map