Bewolkt15.9 ℃

Stormvogels ijvv in IJmuiden

Stormvogels ijvv


IJ.V.V. Stormvogels in IJmuiden is een voetbalvereniging met een rijke historie en een mooie toekomst. Opgericht op 1 juni 1912, ontsproten uit een steeds groter wordende gemeenschap in, toen nog, een dorp aan zee.

De combinatie van vis, visserij en Stormvogels is onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Dat kan ook bijna niet anders wanneer je weet dat Stormvogels zo ongeveer ‘geboren’ is in de vishallen. Ook tegenwoordig blijkt die band nog immer, vorm gegeven in de nauwe relatie met hoofdsponsor Rederijk C. Vrolijk en jaarlijks in augustus tijdens het "Zeehaven Zilveren Trawlertoernooi".

Een rijke historie met een korte periode van betaald voetbal in de jaren vijftig. In 1963 werd het betaald voetbal afgestaan aan de fusieclub Telstar. Samen met VSV (eveneens uit 1912) werd Telstar opgericht en keerden zowel Stormvogels als VSV terug naar de amateurs.

In de periode 2001 t/m 2008 trokken Telstar en Stormvogels weer nader tot elkaar en fuseerden in die periode tot de vereniging StormvogelsTelstarCombinatie. In 2008 werd deze fusie weer ontbonden en is Stormvogels weer gewoon Stormvogels, de ambitieuze en gezellige voetbalvereniging voor iedereen. Het domein van de vereniging is, na een aantal omzwervingen door de Gemeente Velsen, sinds 1968 de prachtige accommodatie op sportpark Zeewijk. Schitterende kleedkamers en kunstgrasvelden waardoor er op elk moment in het seizoen gevoetbald kan worden.

U kunt contact met ons opnemen, bijvoorbeeld door ons een e-mail te sturen naar secretaris@stormvogels.nl. Maar u kunt natuurlijk ook langskomen bij onze club.

Foto's van Stormvogels ijvv

Stormvogels ijvv image 1
Stormvogels ijvv image 2
Stormvogels ijvv image 3

Zoek een bedrijf in Waterland:

Adres
Zuiderkruisstraat 72
1973 XM  IJmuiden
Telefoon
0255-511672
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Stormvogels ijvv. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map