Lichte regen14.5 ℃

ScheidingsCenter Alex Kanters in Alkmaar

ScheidingsCenter Alex Kanters

Over Alex Kanters

Mijn ervaring als Familie mediator is dat er vaak veel onduidelijkheid bestaat tussen het denken van de ene partner en de bedoelingen van de andere. Wanneer er op voorhand goede begeleiding is, zodat duidelijk is hoe de vork emotioneel in de steel zit, kunnen beide partijen afspraken maken over de verdeling van het vermogen en financiën en na hun nieuwe start elkaar recht in de ogen blijven kijken. Wél zo belangrijk met name als er kinderen in het spel zijn. Als er ook maar een beetje onduidelijkheid bestaat over de verdeling van de financiën, zitten de kinderen er altijd tussen. Zij zijn toch al de dupe, want kinderen scheiden niet.

Wie zijn wij?

ScheidingsCenter is een samenwerkingsverband van (echt)scheidingsspecialisten. Door onze efficiënte werkwijze kunnen wij de kosten voor de (echt)scheiding zo laag mogelijk houden. Onze (echt)scheidingsspecialisten zijn ingeschreven in het MfN-register: een door de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor echtscheidingsbemiddelaars. Wij regelen uw (echt)scheiding inclusief persoonlijk advies en de kosten voor de advocaat - indien u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand - al vanaf € 92,00 per persoon inclusief de kosten voor de advocaat, rechtbank, convenant en ouderschapsplan.

Onze missie

Bij het ScheidingsCenter draait het om scheiden met begrip voor elkaar. Wij helpen de scheidende partners om in gesprek te gaan, waarna beslissingen genomen kunnen worden. Dat is essentieel, helemaal als er kinderen in het spel zijn. Voor hen is het belangrijk dat beide ouders aanwezig zijn bij bijvoorbeeld een verjaardag, een diploma-uitreiking of een huwelijk. Communicatie tussen de scheidende partners staat derhalve bovenaan.

Alex Kanters, MfN Register-familie-Mediator

Tel: 31 (0)72 52 72 370
Mobiel: 31 (0)6 533 69 061

Foto's van ScheidingsCenter Alex Kanters

ScheidingsCenter Alex Kanters image 1
ScheidingsCenter Alex Kanters image 2

Zoek een bedrijf in Waterland:

Adres
James Wattstraat 28A
1817 DC  Alkmaar
Telefoon
072-5272370
Mobiel
06-53369061
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over ScheidingsCenter Alex Kanters. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map