Lichte regen14.5 ℃

Once in Life in Volendam

Once in Life

Elke dag weer gaat ieder mens door een breed scala aan emoties. Van blij tot de pest in, van geïrriteerd tot opgelucht, van ontroerd tot bozig, lachen, huilen, schrikken… we krijgen zoveel indrukken te verwerken en hebben daarbij zoveel sterk uiteenlopende gevoelens, dat we ze lang niet allemaal kunnen en willen onthouden.

Er zijn echter ook gebeurtenissen in ons leven die een diepe en blijvende indruk maken. Denk aan een huwelijk, een geboorte, een jubileum, een huldiging of misschien een communiefeest. Een Bar mitswa of een prachtig verzorgd afscheid van een geliefde. De emoties die we bij dergelijke gebeurtenissen voelen, vergeten we nooit meer. Eigenlijk zouden we die emoties, dat speciale gevoel, nog wel eens willen ervaren en de hoogtepunten van die dag opnieuw willen beleven.

Dat kan!

Dankzij onceinlife; een ervaren productieploeg met als enige doel van een bijzondere gebeurtenissen een onvergetelijk en diep in het hart rakende film te maken. Een film waarbij de shots, de begeleidende muziek en de eventuele voice over altijd perfect op elkaar zijn afgestemd en samen één geheel vormen.

Een film kortom waarnaar u zelfs na lange tijd met plezier blijft kijken. Elke keer weer. Juist omdat in de film die onceinlife over die voor u zo speciale gebeurtenis maakt dat gevoel van toen zo prachtig wordt vastgelegd. Zo herkenbaar, dat u de emoties van die dag opnieuw zult beleven.

Onceinlife werkt met een enorme passie aan elke opdracht en bij elke gelegenheid en dat straalt dan ook van het eindresultaat af. De ervaren filmcrew heeft zichtbaar hart voor uw opdracht en streeft er altijd naar er iets heel moois maar bovenal herkenbaars van te maken.

Onceinlife behoort tot de eerste groep bedrijven in Nederland die in het bezit zijn van een RPAS Operator Certificate (ROC) waardoor vanuit de lucht door drones de mooiste opnames mogelijk zijn.

Foto's van Once in Life

Once in Life image 1
Once in Life image 2
Once in Life image 3
Once in Life image 4
Once in Life image 5

Zoek een bedrijf in Waterland:

Adres
Pellersplein 2
1131 BR  Volendam
Mobiel
06-51468096
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Once in Life. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map