Bewolkt14.3 ℃

Looping Good in Sint Pancras

Looping Good

Bewapend met onze spatels en platen van -30 graden rollen wij vers ijs op een unieke manier! Iedereen die bij Looping Good aan één van onze 'ICE BOOTHS' een bestelling doet wordt meegenomen in onze wereld van 'Smash 'n roll ice-creams'. Met keuze uit onze vers gemaakte vloeibare ijs mixen, vers fruit, noten, koekjes en onze verse toppings, kan iedereen zijn eigen ijsje samenstellen.

Na het kiezen van je perfecte smaken combinatie kan de show beginnen! Het ijs word sierlijk verdeeld en de ingrediënten worden perfect door het ijs gemengd met onze spatels. Na 30 seconden wordt het ijsje opgerold tot eetbare kunst in onze bakjes van suikerriet pulp, om vervolgens te overhandigen aan onze gelukkige klant.

Met een compact team van 20 dol enthousiaste ijscomannen/-vrouwen kunnen we bij elke gelegenheid een fijne en gezellige sfeer neerzetten. We zorgen er met Looping Good voor dat iedereen een Feel Good ijsje krijgt, en met een grote glimlach zijn dag kan voortzetten.

Foto's van Looping Good

Looping Good image 1
Looping Good image 2

Zoek een bedrijf in Waterland:

Adres
Kabelrijs 6
1834 EX  Sint Pancras
Mobiel
06-53860763
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Looping Good. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map