Lichte regen14.5 ℃

Ledo Massage in Middenbeemster

Ledo Massage

ik kijk wie u als persoon bent, hoe staat u in het leven en wat houdt u zoal bezig. Naar aanleiding van deze informatie bepaal ik samen met u de (voorlopige) behandelmethode en het te verwachten traject. Vervolgens start ik met de eerste behandeling.

Tijdens deze behandeling kijk ik hoe het lichaam reageert, waar voel ik eventuele verstoringen en hoe kan ik het lichaam aansporen deze verstoringen op te heffen. Na of misschien wel tijdens dit eerste bezoek zult u misschien ervaren dat er dingen naar boven komen, of dat er dingen in uw lichaam gebeuren.

Elke volgende keer, vraag ik hiernaar en zal ik deze ervaringen meenemen in de behandeling. Vaak zijn mensen na een aantal behandelingen van hun klacht af, waarna ze mij nog incidenteel bezoeken. Andere mensen komen maandelijks ter ontspanning, of om hun lichaam te "resetten".

Zoek een bedrijf in Waterland:

Adres
Hendrik Mattheus van Randwijklaan 18
1462 XS  Middenbeemster
Mobiel
06-37331332
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Ledo Massage. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map