Onbewolkt18.8 ℃

Hesterman in Hilversum

Bezoekadres:

Hesterman

Langestraat 57
1211GV Hilversum
035-6244623
jpvanwees@ziggo.nl

Hesterman

Inkoop en verkoop van goud is erg populair geworden de afgelopen jaren door de hoge goudprijs vandaag de dag. Goud word daarom gezien als een goede investering.

Al meer als 32 jaar is juwelier Hesterman in Hilversum en omstreken hier een betrouwbare partner voor. Hoeveel karaat goud? Hoeveel gram? Dat maakt bij ons niks uit. Bij ons kunt u alles inleveren ongeacht in welke staat het sieraad verkeerd.

Wij taxeren ook kosteloos alle juwelen die u zou willen inleveren, en geven u hiervoor een goede prijs. Dat betekend niet alleen een goede prijs voor inkoop, maar ook voor verkoop! Voor goud en zilver kunt u dus bij juwelier Hesterman terecht voor de meest aantrekkelijke prijs. Omdat wij scherp inkopen van particulieren, maar ook uit faillissementsverkoop. Waardoor u mee kunt profiteren van de prijzen.

U kunt uw sieraden met een gerust hart bij ons kopen of aan ons verkopen. Wij helpen u hier graag bij. Neem dan ook een kijkje in onze vestiging aan langestraat 57 in Hilversum. Wilt u liever meer informatie voordat u langs komt ? neem dan telefonisch contact met ons op via 035-624 46 23
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

6 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Hesterman. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map