Bewolkt16.4 ℃

Garage Stouten & Keijmel in Amsterdam

Garage Stouten

werd in januari 1986 gevestigd in het centrum van Amsterdam, als reparatiewerkplaats en APK-keurstation. Na ruim 11 jaar verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie aan de Chrysantenstraat in Amsterdam-Noord Hier kunt u sindsdien terecht met uw Jaguar of Daimler vanaf bouwjaar 1995 voor onderhoud, APK, schadereparaties, onderdelenverkoop, inruil op een occasion of verkoop van uw automobiel.

We zijn erg blij met onze huidige groep trouwe klanten, die met hun fraaie Jaguars en Daimlers onze deur dus al ruim 25 jaar weten te vinden, wellicht omdat er bij ons een prettige en informele sfeer heerst. De twee mensen met wie u aan de zaak te maken kan krijgen zijn Dennis Keijmel (mijn schoonzoon) en mijzelf, Rob Stouten Door de kleinschaligheid zijn de contacten direct en duidelijk. Wijzelf vinden ons bedrijf netjes en gezellig. U bent bij ons met uw Jaguar meer dan welkom.

Verkoop
Bij garage Stouten vind u een constant maar bescheiden aanbod van gebruikte Jaguars die door ons worden gecontroleerd en in orde gebracht. Afhankelijk van de prijs kunnen wij de wagens desgewenst leveren met 3 maanden garantie, dat geeft altijd een prettig gevoel ! Tevens kunnen wij in overleg met u een zoekopdracht aannemen om te zorgen voor uw volgende automobiel . Graag tot ziens bij ons in Noord……

Dennis Keijmel en Rob Stouten

Foto's van Garage Stouten & Keijmel

Garage Stouten & Keijmel image 1
Garage Stouten & Keijmel image 2

Zoek een bedrijf in Waterland:

Adres
Chrysantenstraat 20
1031 HT  Amsterdam
Telefoon
020-3341899
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

2 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Garage Stouten & Keijmel. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map