Onbewolkt22.2 ℃

ASSA ABLOY Entrance Systems in Heerhugowaard

Bezoekadres:

ASSA ABLOY Entrance Systems

Kelvinstraat 9
1704RS Heerhugowaard
088-0595500
06-11313435
louise.vandenbrink@assaabloy.com
http://www.assaabloyentrance.com
Soepel werkende deuren zijn een must voor ieder succesvol bedrijf. Dat geldt ook voor soepel verlopende relaties. Dankzij de combinatie van merken, oplossingen en kennis is ASSA ABLOY Entrance Systems de partner die u nodig hebt als het gaat om alle aspecten van toegangsautomatisering.

ASSA ABLOY Entrance Systems is 's werelds meest uitgebreide leverancier van automatische deuren. Wij benaderen binnen het project de complete stroom van personen en goederen en creëren deuroplossingen met de optimale balans tussen kosten, kwaliteit en levensduurprestaties.

ASSA ABLOY Entrance Systems – businessarea's en productmerken
Vandaag de dag hebben wij een sterk portfolio van wereldwijde merken onder één dak, met ieder een overvloed aan kennis. Besam, Crawford, Megadoor en Albany zijn merken die al tientallen jaren marktleiders zijn in hun vakgebied. Ieder hebben ze een sterke geschiedenis van bewezen oplossingen en buitengewone kennis over service voor industriële, personen- en buitengewone deuren. Onze oplossingen vormen een totaalaanbod voor de voor-, achter- en binnenkant van uw gebouw. Onze gecombineerde aanpak stelt ons in staat om de beste oplossing te bieden voor uw totale deurbehoeftes.

ASSA ABLOY Entrance Systems is een divisie binnen ASSA ABLOY, de wereldleider in vergrendeling en ontgrendeling van deuren.
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over ASSA ABLOY Entrance Systems. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map