Lichte regen14.5 ℃

Alfa Romeo Specialist JP in Purmerend

De Alfa Romeo Specialist JP

is nieuw in Purmerend. Als nieuwe klant verwelkomen wij u graag met een korting van 25% op het arbeidsloon bij de eerste reparatie of onderhoudsbeurt, en bent u tevreden dan doen we dat graag nog een tweede keer. Wij vinden de klantenrelatie erg belangrijk, vandaar deze aantrekkelijke welkomst-actie.

De drijvende motor achter Alfa Romeo Specialist JP is Jean Pierre Cretier, automonteur met 25 jaar ervaring en een Hollands hart voor Italiaanse auto's. Elk type Alfa, maar ook Fiat en Lancia zijn welkom in onze garage.

Geen groot pand, maar een praktische kleine garage met een specialist die kennis heeft van alles wat uit de Italiaanse stal komt van Alfa Romeo, Fiat en Lancia. Geen overhead door veel personeel, maar een eenmanszaak, en daarom is een scherpe prijs mogelijk. Duidelijke afspraken vooraf over de kosten. Geen dure rekening zonder het gewenste resultaat en daarbij 'no cure no pay'. Als extra service wordt u thuis gebracht en uiteraard weer opgehaald wanneer de auto klaar is. En kunt u de auto doordeweeks niet missen, dan kan reparatie of onderhoud op verzoek ook in het weekend plaatsvinden. Bij oudere auto's kan de reparatie met nieuwe onderdelen soms te duur uitvallen, een goed alternatief is dan de met garantie geleverde gebruikte onderdelen. We zoeken voor onze klanten graag een passende oplossing.

Foto's van Alfa Romeo Specialist JP

Alfa Romeo Specialist JP image 1
Alfa Romeo Specialist JP image 2
Alfa Romeo Specialist JP image 3
Alfa Romeo Specialist JP image 4
Alfa Romeo Specialist JP image 5

Zoek een bedrijf in Waterland:

Adres
Magneet 14W
1446 XD  Purmerend
Mobiel
06-22626612
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Leo
27-07-2023

Review:
Ruim 3 jaar alweer is mijn 147 tot volle tevredenheid bij JP in onderhoud. Dit jaar zijn op mijn verzoek, drukplaten/bijbehorende, distributie riem / bijbehorende, service beurt, diverse storingen aan verlichting, en bodemplaat volledig opgepakt. JP, levert uitermate vakkundig werk af!

Geef je beoordeling over Alfa Romeo Specialist JP. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map