Bewolkt14.5 ℃

A. Schaper Schilderwerken in Enkhuizen

A. Schaper Schilderwerken


Door een groot netwerk van collega vak schilders is geen klus is ons te klein, maar ook zeker niet te groot Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten wandafwerking, plafondafwerking, beglazing en vele soorten vloerafwerking, zowel beton als hout.

Het leveren van topschilderwerk behoort tot onze hoofdactiviteit.Zowel onderhoud als het geheel opnieuw schilderen van uw nieuwe of bestaande woning, kantoor, bedrijfspand of ander vastgoed.Dit geldt voor zowel het exterieur als het complete interieur, oftewel buiten- en binnenschilderwerk.

Behangen en het aanbrengen van wandweefsel, glasweefsel, of het afwerken van wanden met speciale effecten, we voeren het allemaal strak en vakkundig uit. Wij zijn ook een erkend leerbedrijf. Dat wil zeggen dat we jonge studerende schilders samen met de opleidingsschool begeleiden naar echt vakmanschap. Door intensieve samenwerking met collega vakmannen kunnen we ook goede afspraken met klanten maken.

Omdat we al jaren met elkaar samenwerken en dus weten wat we aan elkaar hebben, kunnen er met de klanten goede afspraken gemaakt worden. Mochten er tijdens een schildersklus aan uw bedrijf of woning timmerwerkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wij werken ook al jaren samen met een prima timmerbedrijf.

Dit kan vaak veel tijd en kosten besparen, denk bijvoorbeeld aan het samen gebruiken van een steiger of hoogwerker.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies en/of offerte.

Foto's van A. Schaper Schilderwerken

A. Schaper Schilderwerken image 1
A. Schaper Schilderwerken image 2
A. Schaper Schilderwerken image 3

Zoek een bedrijf in Waterland:

Adres
Tuindershof 18
1602 BE  Enkhuizen
Mobiel
0622199759
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


SKYE DESIGNS
01-12-2020

Review:
U zou voor deze klus netjes werk leveren, dit is niet gedaan. Ook zou u de huiskamer muur en plafon doen, ook dit is niet gedaan. De werkzaamheden die zijn gedaan heb ik u al contant betaald. Tevens zijn deze werkzaamheden opnieuw gedaan ivm dat wij u vroegen dit netjes te doen en aan uw afspraken te houden. U koos er voor om weg te gaan en de verf mee te nemen. Deze verf kleur is ook niet het zelfde als waar wij om vroegen. Iets donkerder toen wij onze verf haalde bleek onze verf iets lichter, dan dat u op de muur heeft aangebracht. Dit vinden wij genoeg reden om deze factuur niet te betalen. En toch de factuur blijven sturen en aanmaningen. U zou ook elke dag 08:30 beginnen en 17:30 naar huis gaan.. u kwam veel later en ging ook veel eerder weg. Ik heb u al betaald voor uw uren waardeloos werk.. kap met deze ongein!

Geef je beoordeling over A. Schaper Schilderwerken. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map