Bewolkt14.1 ℃

Hyundai Peter Ursem in Purmerend

Hyundai Peter Ursem

Ons bedrijf bestaat al meer dan 25 jaar en is voor velen sinds jaar en dag een betrouwbaar adres in regio Hoorn, Purmerend en omstreken. Het bedrijf is na oprichting constant blijven groeien in zowel het klantenbestand als het aanbod van diensten en we wij zijn trots om het merk Hyundai aan ons bedrijf toe te voegen. Wat kunt u als klant verwachten? Veel interesse in, en veel enthousiasme voor u en ons merk. Daarnaast staat ons team garant voor professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit. U mag dus heel wat van ons verwachten.

Foto's van Hyundai Peter Ursem

Hyundai Peter Ursem image 1

Zoek een bedrijf in Waterland:

Adres
Ohmstraat 1-5
1446 TC  Purmerend
Telefoon
0299-644111
Beoordelingen
5
4
3
2
1
4.3

2 Reviews


...
23-02-2019

Review:
slechte service. maak ik een afspraak op zaterdag om de auto en sleutels in te leveren ivm een terugroep actie. vervolgens kom ik bij de receptie en is deze onbemand. er zijn twee verkopers aanwezig en die zijn bezig met klanten. van mij wordt verwacht dat ik afwacht tot een van de verkopers tijd heeft mij te helpen. ik sta vervolgens 15 minuten te wachten tot er een verkoper klaar is met de klant, echter was er een andere klant voor mij die terecht eerst werd geholpen. ik ben boos de zaak uitgelopen. hoe kan het dat je voor het inleveren van een auto en sleutels zolang moet staan wachten.

Geef je beoordeling over Hyundai Peter Ursem. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map