MARKEN - Op basis van strijdlust had Marken een punt verdiend tegen koploper AMVJ, maar zoals zo vaak in de voetballerij liep het net even anders. Vlak voor tijd kreeg de thuisploeg, een overigens terechte, strafschop tegen waardoor de gasten er met de drie punten vandoor gingen.

Marken verschafte zich in de eerste helft niet veel kansen waar AMVJ wel op een voorsprong kwam, maar qua inzet en beleving deed de ploeg van trainer Dooijeweerd wat er verwacht moest worden. In de tweede helft werd dit beloond met een gelijkmaker van Luke de Waart. Marken mocht vooral keeper Koreman danken dat het zo lang in de wedstrijd bleef, doch ook hij had geen antwoord op de late strafschop van AMVJ die ontstond na een overtreding van Peereboom: 1-2.