VOLENDAM - Hoewel nog even spannend heeft FC Volendam de thuiswedstrijd tegen Jong PSV tot een goed einde weten te brengen. De ploeg van trainer Wim Jonk zegevierde met 3-2.

De thuisploeg leek kort na de rust al op rozen te zitten met een 3-0 voorsprong, maar de PSV-beloften kwamen binnen tien minuten terug tot 3-2. Gelukkig had de koploper hierna de zaakjes weer op orde en trok de zege over de streep.

De basis voor de overwinning werd gelegd in de eerste helft. Boy Deul kopte na twaalf minuten raak uit een corner van Martijn Kaars en na een handsbal werd die score vanaf de strasfchopstip verdubbeld door Robert Mühren.

Vlak na rust leek het duel feitelijk beslist toen invaller Ibrahim El Kadiri op aangeven van Mühren op prachtige wijze de 3-0 liet aantekenen. Nadat Jong PSV via Bakayoko ook vanaf de strafschop scoorde was drie minuten later de spanning helemaal terug toen Nassoh vanuit de draai de 3-2 achter Stankovic schoot. Het laatste half uur bracht daardoor nog een hoop spanning, doch de koploper hield stand.