OSS - FC Volendam heeft vrijdagavond in Oss de vierde competitiezege op rij behaald. De ploeg van trainer Wim Jonk kwam vroeg op achterstand, maar herstelde zich nog voor de rust.

De eerste mogelijkheid van de wedstrijd leverde direct een doelpunt op voor de thuisploeg. Al na zes minuten rondde Philippe Rommens af voor de 1-0. De ploeg van trainer Wim Jonk wist zich na die vroege tegenslag echter weer snel op te richten en kwam via een benutte strafschop van Jelle Duin op gelijke hoogte. Kort daarna was het Volendam dat opnieuw kon juichen. Linksbuiten Martijn Kaars was het eindstation van een fraaie Volendamse aanval: 1-2.

Volendam kreeg vervolgens in de tweede helft een handvol kansen om de score uit te bouwen, maar kreeg de bal niet meer langs keeper Perquis. Door de zege klimt FC Volendamnaar de zesde plaats en staat het gedeeld eerste in de tweede periodestand.

TOP Oss - FC Volendam 1-2 (1-2)
6. Rommens 1-0
30. Duin (pen.) 1-1