MONNICKENDAM - Op zaterdag 27 juli tussen 10.00 – 15.00 uur wordt de (gratis) beweegmarkt voor 60 plussers in Sociaal Cultureel centrum de Bolder, ’t Spil 1 te Monnickendam georganiseerd.

Beweegmarkt
Tijdens de beweegmarkt kunnen alle inwoners van Waterland die 60 jaar of ouder zijn, de gratis fitheidstest doen. Op de beweegmarkt kunt u ook deelnemen aan verschillende introductielessen van lokale sportverenigingen. Zo krijgt u een beeld van het sportaanbod bij u in de buurt en u kunt gebruik maken van diverse kortingsacties. Ook de thuiszorgorganisaties, podoloog, ergotherapeut en diëtist zijn aanwezig.

Fitheidstest
De Fitheidstest meet een aantal fitheidsaspecten, waarna een beweegadvies volgt. U wordt getest op onder andere uw balans, kracht, uithoudingsvermogen, bloeddruk en bloedglucosespiegel. Ook kan uw BMI en vetpercentage gemeten worden. Na afloop heeft u een compleet beeld van uw eigen fitheid en kunt u met het beweegadvies op zak, de beweegmarkt bezoeken.

Aanmelden fitheidstest en meer informatie
Meld u aan voor de gratis Fitheidstest 60+ om verzekerd te zijn van deelname. Aanmelden kan door contact op te nemen met Rosa Schouten van Team Sportservice: 0229 28 77 00 of rschouten@teamsportservice.nl. Binnenlopen op 27 juli is uiteraard ook mogelijk.

Voor vervoer kan tegen een kleine vergoeding gezorgd worden
Bel voor vervoer voor 22 juli met Tamara Traupe of Caroline de Graaf van WonenPlus. Aanmelden kan dagelijks tussen 10:00 en 12:00 uur door te bellen naar 0299 65 0480 of te e-mailen naar wonenpluswaterland@rswp.nl

De beweegmarkt wordt mogelijk gemaakt door Team Sportservice, Fysiogroep Waterland, Wonenplus, Zorg voor Waterland en gemeente Waterland.