WATERLAND - De enthousiaste pianist Wouter Harbers geeft al jaren koffieconcerten in de Bullekerk in Zaandam. Tijdens deze concerten verwent hij zijn vaste bezoekers elke laatste woensdag van de maand met een ochtend vol romantische pianomuziek…

Door corona lag de serie een tijdje stil. Maar nu Wouter weer herstart, is dit het perfecte moment om kennis te maken! Deze enthousiaste musicus ziet het als zijn missie ziet om ‘pianomuziek toegankelijk te maken voor iedereen’.

Kom meegenieten bij het eerste koffieconcert op woensdagochtend 26 oktober! Vanaf 10:30u bent u welkom voor een gezellig bakje koffie. Om 11:00u start het gratis toegankelijke concert met een luchtige toelichting van Wouter. Vervolgens neemt hij plaats achter de concertvleugel om u te trakteren op een uur romantische pianoklanken. En deze keer doet hij dit niet alleen: samen met cellist Csaba Erdös en strijkkwartet Romance weet hij ongetwijfeld een gevoelige snaar bij u te raken. Van ontroerende adagio’s tot een vrolijk Hongaars Rondo van Haydn, u kunt rekenen op een afwisselend programma!

Kom ervaren waarom deze formule al jaren een daverend succes is! Wilt u graag zo ver mogelijk vooraan zitten of überhaupt verzekerd zijn van een plekje? Reserveer dan even via www.koffieconcerten.nl

Kunt u 26 oktober niet? Geen nood, tot maart 2023 deelt Wouter elke laatste woensdagochtend van de maand de mooiste muziek met u in de Bullekerk! Bekijk de agenda alvast via www.koffieconcerten.nl, hartelijk welkom.