PURMEREND - Ernst Jansz viert zijn 75e verjaardag met een unieke voorstelling op zondag 28 april, waarin nummers uit zijn indrukwekkende carrière de revue passeren.

Ernst is bekend als medeoprichter van de band Doe Maar, maar hij heeft ook na die tijd zijn stempel gedrukt op de Nederlandse muziekscene door platen te produceren voor bekende namen als Blue Murder, Boudewijn de Groot en Bram Vermeulen. Samen met de laatste twee heeft hij jarenlang getoerd, waarbij hij zijn veelzijdige talent als muzikant en songwriter heeft laten zien.

Naast zijn werk met verschillende projecten heeft Jansz ook een indrukwekkende solocarrière opgebouwd. Zijn veelzijdigheid en vakmanschap als singer-songwriter werden bekroond met een Edison-nominatie voor het album "Dromen van Johanna", waarop hij het werk van Bob Dylan in het Nederlands vertolkte.

Tijdens de speciale voorstelling ter ere van zijn 75e verjaardag kunnen fans en liefhebbers van zijn muziek een selectie van prachtige nummers uit zijn uitgebreide oeuvre verwachten. Daarnaast zal Jansz nieuw, nog niet eerder gehoord materiaal ten gehore brengen, wat de avond extra bijzonder maakt. Hij wordt vergezeld door een getalenteerde band, bestaande uit Guus Paat op gitaar, Richard Wallenburg op bas, en een violist die zijn muziek naar nieuwe hoogten zal tillen. Tijdens deze voorstelling kun je zittend genieten van Ernst Jansz. Wil je liever staan dan kan dat natuurlijk ook. Mis deze unieke voorstelling niet.

Meer informatie en kaartverkoop: www.p3purmerend.nl