MONNICKENDAM - Monnickendam heeft zaterdag met het kleinst mogelijke verschil weten te winnen van Forum Sport. De ploeg van trainer/coach Adrie Looijen blijft daardoor met vier overwinningen en een gelijkspel nog altijd ongeslagen.

Zonder de geschorste topscorer Donny Reugebrink kwam de thuisploeg maar moeilijk tot kansen. De twee mogelijkheden die er wel waren, voor Sijmen de Waart en Jim Visser, werden ent voor de lijn gekeerd.

Ook na de rust leek het nog enige tijd op een doelpuntloze remise af te stevenen tot Jeffrey Gits in de 69e minuut keeper Van Look ging storen bij het uitverdedigen. de doelma raakte van de wijs en speelde de bal in de voeten van Samir Moustafa die dankbaar profiteerde: 1-0. Gecontroleerd trok de thuisploeg de zege over de streep.