UTRECHT - FC Utrecht heeft tegen FC Volendam zijn eerste zege van 2024 binnen. Na drie remises op rij won de thuisploeg in de Galgenwaard in een doelpuntrijk duel met 4-2.

Na de 0-1 van Zach Booth, die de bal na een hoekschop binnen tikte, stapelde de thuisploeg kans op kans. Pas vlak voor rust sloeg het ook daadwerkelijk toe via Zachs broer Taylor die uit de draai scoorde. Met zijn goal zorgde hij voor een primeur wannt het was voor het eerst dat twee buitenlandse broers in één duel in de eredivisie tegen elkaar scoorden. Aanvoerder Viergever kopte nog voor rust de 2-1 binnen.

Via Flint, na een klutssituatie, kwam FC Volendam in de tweede helft op 2-2, maar het werd het duel van Taylor Booth. Door een prachtige hakbal van Booth leidde FC Utrecht al snel weer en de smaakmaker van de middag voltooide vlak voor tijd zijn hattrick met een doeltreffend schot.