MONNICKENDAM - Vanaf 1 maart is de pop-up galerie van de Waterlandse Kunstkring opnieuw geopend. Het souterrain van het VVV-gebouw in Monnickendam is beschikbaar gesteld door de Stichting Promotie Waterland om werk tentoon te stellen en te verkopen. Het biedt een gelegenheid om lokale kunstenaars te ontdekken. De prijzen van de kunstwerken zijn over het algemeen zeer betaalbaar te noemen.

Er is werk te zien van lokale kunstenaars Ashti Schuit, Anneke Mulder, Carolien Broersen, Bert Griepink, Philine van der Vegte, Emmy Buys en Anneke Peereboom. Elke kunstenaar heeft een unieke stijl en is actief in de regio Waterland. Er zijn verschillende kunstvormen te zien, waaronder schilderijen, keramiek, houtsculpturen, mixed media en etsen. Alle tentoongestelde werken zijn te koop en kunnen direct worden meegenomen. Je kunt bij de suppoosten boven afrekenen en je kunstwerk ook laten inpakken.

De galerie is toegankelijk van woensdag tot en met zaterdag tussen 11:00 en 14:00 uur. Er wordt geen entreegeld gevraagd en bezoekers kunnen vrij in- en uitlopen. De locatie van de galerie bevindt zich onder het VVV-kantoor op Zuideinde 2 in Monnickendam, bereikbaar via een trap naar beneden.

In het kort, voor wie op zoek is naar originele kunstwerken van lokale kunstenaars, is een bezoek aan deze pop-up galerie zeker de moeite waard. Laat je verrassen!

https://www.waterlandsekunstkring.nl/exposities/pop-up-vvv-2024/