MONNICKENDAM - Altijd al een Nieuwjaarsduik willen doen? Dit is je kans! Team Sportservice, de Bolder en het Sportfondsenbad Monnickendam organiseren dit jaar de Nieuwjaarsduik discozwemmen in het Sportfondsenbad van Monnickendam.

Aanbod

De grootste Nieuwjaarsduik van Nederland vindt plaats in Scheveningen, maar wij maken er een uniek evenement van in het Sportfondsenbad van Monnickendam. Start het nieuwe jaar fris met een duik in het koude water en blijf daarna hangen bij het feestje. Want na de duik is er discozwemmen. DJ ??? zal jullie voorzien met de hitjes van nu en zal het zwembad op zijn kop zetten.

Om 19:00 uur starten we met een gezamenlijke warming-up, daarna tellen wij gezamenlijk af voor de Nieuwjaarsduik. Dus wees op tijd aanwezig! Er kunnen maximaal 100 kinderen deelnemen. Deelname kost 6 euro, die je betaalt bij aanvang aan de kassa van het Sportfondsenbad. Daarnaast is het verplicht in bezit te zijn van minimaal je A diploma.

Meer info en aanmelden:
Ga naar deze link om je aan te melden. Let op aanmelden is verplicht! Voor vragen neem je contact op met Christopher Manuputty, cmanuputty@teamsportservice.nl