LANDSMEER - De Bibliotheek is voor haar team in Landsmeer op zoek naar nieuwe vrijwilligers die houden van lezen en graag met mensen werken. Een prachtige mogelijkheid om samen met collega’s de Bibliotheek te maken tot een gezellige ontmoetingsplaats.

De Bibliotheek in Landsmeer is maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag geopend van 10.00 – 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 – 15.00 uur. Op de doordeweekse ochtenden van 10.00 – 13.00 uur is er een gastvrouw/-heer in de Bibliotheek. Deze vrijwilliger is het eerste aanspreekpunt. Hij of zij helpt de klant waar nodig bij uitlenen en innemen van de materialen, printen en wegwijs maken in de publiekscatalogus. De gastvrouw/-heer werkt tijdens deze uren met zelfservice (er is geen bibliotheekmedewerker aanwezig).

De Bibliotheek Landsmeer (Calkoenstraat 27) is voor haar team op zoek naar een open, vriendelijke en hulpvaardige vrijwilliger die minstens één keer in de drie weken een ochtend zijn/haar taak kan vervullen. Wij bieden een plezierige en inspirerende werkomgeving en begeleiding vanuit de Bibliotheek zoals gezellige bijeenkomsten om te informeren en te inspireren.

Belangstellenden kunnen een mail sturen naar jkasteleijn@bibliotheekwaterland.nl of te bellen met Joke Kasteleijn 06 5796 8164