WATERLAND - De gemeente Waterland organiseert samen met 'Winst uit je woning' een grootschalige inkoopactie voor energiebesparende maatregelen, zoals isolatie en zonnepanelen. Begin november verstuurt de gemeente Waterland naar woningeigenaren een brief om mee te doen. De gemeente wil graag lokale uitvoerders en installateurs de mogelijkheid bieden de werkzaamheden uit te voeren. Winst uit je woning Al meer dan 9 jaar organiseert

'Winst uit je woning'
inkoopacties voor energiebesparende maatregelen. 'Winst uit je woning' heeft inmiddels met meer dan 100 (lokale) uitvoerders samengewerkt. De inkoopacties leveren een groot aantal opdrachten op voor (lokale) isolatie- en installatiebedrijven. Vorig jaar is via deze inkoopacties meer dan 100.000 m2 isolatie aangebracht. Voor 2,5% van alle geplaatste zonnepanelen op de daken van woningen in Nederland geldt, dat deze via de inkoopacties zijn geplaatst.

Is uw bedrijf geïnteresseerd? Inschrijven kan t/m 14 oktober 2021. Op basis van de beste prijs/kwaliteitsverhouding zullen na een marktbrede uitvraag per maatregel één of meerdere uitvoerders worden gekozen. Lokale partijen hebben een streepje voor. Na 18 oktober krijgt u bericht van 'Winst uit je woning' of u geselecteerd bent om mee te doen aan deze inkoopactie.

Aanmelden kan via: www.winstuitjewoning.nl/actie/samenwerken