MONNICKENDAM - In het kader van de Nationale Sportweek, Week tegen de Eenzaamheid en de Burendag organiseren Sociaal Cultureel Centrum de Bolder en Team Sportservice op vrijdag 27 september een gratis (rollende) wandeling door Monnickendam voor iedereen. Loop je ook gezellig mee?

We verzamelen vrijdag 27 september om 10:00 uur bij De Bolder (’t Spil 1, Monnickendam). Om 10:15 uur start de wandeling richting het Groene Hart. Daar aangekomen is het tijd voor een laagdrempelige beweegactiviteit, geleid door de Buurtsportcoach Christopher. Gaandeweg de wandeling is er nog een aantal leuke activiteiten, waarbij gezelligheid voorop staat. Er is uiteraard ook gedacht aan een kopje koffie of thee, met wat lekkers. Rond 12:15 uur verwachten we weer terug te zijn bij SCC de Bolder. Iedereen is welkom. Zo wandelen en rollen bijvoorbeeld de bewoners van Swaensborch ook gezellig met ons mee.

Aanmelden
Meld je aan voor de wandeling en als je het leuk vindt om tijdens de wandeling een rolstoel te duwen, ben je ook van harte welkom! Je kunt in beide gevallen mailen naar info@debolder.com of bellen naar (0299) 650 560.