MONNICKENDAM - Zondagochtend vroeg om 05.30 uur is een explosief afgegaan bij een woning aan het Speet in Monnickendam. We onderzoeken deze zaak en zijn op zoek naar getuigen. Heb jij iets gezien of camerabeelden? Laat het ons weten.


Om 05.30 uur worden de bewoners van een woning aan het Speet wakker van een knal, gevolgd door glasgerinkel. De bewoner besluit te kijken wat er aan de hand is en ziet dat de voordeur beschadigd is. Ondertussen is 112 gebeld en de agenten stellen een onderzoek in. Uit het onderzoek is gebleken dat de verdachte is weggelopen in de richting van de Lijnbaan. Er is aangofte gedaan.


Getuigen gezocht
De recherche onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen. Heb jij vannacht in de omgeving van het Speet iets verdachts gezien? Of beschik je over beelden, bijvoorbeeld van een deurbelcamera, waarop mogelijk direct betrokkene(n) van het incident te zien zijn? Dan ontvangt de recherche die graag. Laat het ons weten en bel 0900-8844 Liever anoniem tippen? Dat kan door hier te klikken of door (gratis) te bellen naar 0800-7000. Onderstaand tipformulier kan u ook gebruiken voor uw informatie en/of het aanleveren van beelden.

Vragen

Heb jij iets gezien of gehoord?

Heb jij beelden waar iets te zien op is? En heb je die nog niet gedeeld met de politie?

https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2024/januari/04-explosie---speet---monnickendam.html