LANDSMEER - Voorlezen aan baby’s, kan dat? Al vanaf de eerste dag luistert een baby naar je stem. In het eerste jaar ontwikkelt een kind zich snel en leert veel nieuwe dingen. BoekStart speelt daar op in door het lezen met heel jonge kinderen te bevorderen. Fijn samen een boekje bekijken, plaatjes aanwijzen en benoemen, versjes leren, verhaaltjes vertellen en ernaar luisteren. Kinderen die veel woorden horen als ze jong zijn doen het later beter op school.


De Bibliotheek heeft voor alle baby’s uit de gemeente Landsmeer een GRATIS BoekStartkoffertje met 2 babyboekjes. Ook krijgen zij een gratis bibliotheekpas voor de kleine. Het BoekStartkoffertje kan worden opgehaald tijdens de openingstijden van de Bibliotheek Landsmeer. Maar het kan ook op een speciaal moment namelijk tijdens de Koffertjesdag. Dan maken we er echt een feestje van in de Bibliotheek. Met informatie over baby- en peuterboeken, beschuit met muisjes én een supergrote Boekstartkoffer en Boekstartbeer waarmee de kleine op de foto kan.

De eerstvolgende Koffertjesdag in Landsmeer is op zaterdag 7 november van 9.30 – 10.15 uur.

Deelname is gratis maar aanmelden is vanwege de coronamaatregelen verplicht. Aanmelden kan via www.bibliotheekwaterland.nl/kaartverkoop.

Kijk voor adressen, openingstijden en de laatste coronamaatregelen op www.bibliotheekwaterland.nl