Bewolkt3.6 ℃

Heron Auto Purmerend in Purmerend

Heron Auto

Heron Auto, uw officiële Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen dealer is altijd dichtbij. Met persoonlijke aandacht voor iedere klant, zowel particulier als zakelijk, streven wij naar een langdurige relatie en duurzame mobiliteit. Op iedere vestiging staat een enthousiast team van professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien.

De merken Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit zijn kernwaarden die, samen met klantentevredenheid, bij Heron Auto dagelijks worden nagestreefd.

Service
Heron Auto adviseert u graag over het onderhoudsschema van Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen zodat u onnodige reparatiekosten voorkomt aan uw auto. Heron Auto gebruikt originele onderdelen en u wordt vooraf geïnformeerd over de kosten van de eventuele reparatie. We willen graag dat u uiterst tevreden bent!

Business Center
Zoals u weet, worden er hoge eisen gesteld aan het zakenleven. Vooruitgang is belangrijk voor uw bedrijfsresultaat. Ons team van vakbekwame collega's kan u adviseren bij de juiste keuze van uw (bedrijfs-)auto, of het nu om aanschaf of lease gaat.

Elk bedrijf heeft een andere vervoersbehoefte en wij zoeken naar de meest passende oplossing. Ook kunnen we u ondersteunen bij het beheren van uw wagenpark. Voor vragen over financiering, leasing en fiscale aspecten kunt u contact met ons opnemen. Een team van adviseurs staat voor u klaar!

Occasions
Een occasion met de zekerheid van een nieuwe auto: standaard 2 jaar garantie.

Heron Auto en Stern
Heron Auto is onderdeel van de Stern Groep. Stern is een van de grootste automotiveconcerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Stern is beursgenoteerd, financieel sterk en realiseert met ruim 2.200 medewerkers een omzet van meer dan € 1.000 miljoen op jaarbasis.

Stern vertegenwoordigt met Dealergroep Stern 21 toonaangevende automerken en is daarnaast in toenemende mate actief op het gebied van financiële en andere mobiliteitsdiensten. Stern beschikt nagenoeg over landelijke dekking in Nederland met een focus op de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Groningen en Drenthe. Stern stelt zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden.

Foto's van Heron Auto Purmerend

Heron Auto Purmerend image 1
Heron Auto Purmerend image 2

Zoek een bedrijf in Waterland:

Adres
Binnenzeestraat 7
1446 AB  Purmerend
Telefoon
0299-314186
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Heron Auto Purmerend. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map