Bewolkt14.1 ℃

CAS Uitzendbureau in Heerhugowaard

CAS uitzendbureau

Uw specialist in techniek en veiligheid. Dat is de naam en onder regel, maar wat bedoelen we daarmee:

Bij veel ondernemers in de techniek bestaat er een behoefte aan flexibiliteit, orders komen grillig, lange termijn is wazig en de wetgeving laat weinig tot geen ruimte over voor flexibiliteit met eigen personeel.

De oplossing die al meer gemeengoed wordt is een flexibele schil om het vaste personeel heen. Een schil die mee kan buigen met de grilligheid van de markt.

CAS uitzendbureau kan deze flexibele schil voor haar partners beheren. De flexibele schil is alleen nuttig als deze schil bestaat uit personen met kennis van zaken.

De kracht van CAS uitzendbureau zit hierin verborgen. Kennis van zaken bij vraag naar gespecialiseerd technisch personeel.

Maar ook op het gebied van veiligheid op de werkplek wordt er al meer verwacht van een ondernemer, alleen al de verlengde aansprakelijkheid voor de werknemer geeft vaak de noodzaak tot een andere, veiligere, manier van werken. Ook de opdrachtgevers stellen al hogere eisen aan het veilig werken.

Hoe kan een ondernemer daar het beste mee omgaan en kan hij dus evengoed blijven leveren aan zijn of haar klanten? CAS uitzendbureau kan hierin een grote bijdrage leveren. Niet alleen in een adviserende rol, maar ook met de inzet van veiligheidspersoneel.

Ook de veiligheidsmarkt is een markt die sterk in beweging is. Wetgeving vanuit de overheid, aanvullende verzekeringseisen, maar zeker ook de verhoogde aansprakelijkheid van een werkgever en de verlengde verantwoording voor “zieke” werknemers verplichten werkgevers met werkzaamheden met een verhoogd risico bijna om aanvullende maatregelen te treffen. Het inhuren van specifieke kennis is voor veel kleinere technische ondernemingen vaak de enige optie om de vereiste kennis op een gegeven moment binnenshuis te halen.

CAS uitzendbureau kan hierin ruim voldoen, binnen het grote netwerk gespecialiseerde veiligheidsmensen zal altijd de perfecte persoon gevonden kunnen worden en dus de perfecte match gemaakt worden.

Zoek een bedrijf in Waterland:

Adres
Celsiusstraat 19
1704 RX  Heerhugowaard
Telefoon
072-7600440
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over CAS Uitzendbureau. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map